De Gouden Schaar

De Gouden Schaar, de beste kleermaker van de buurt. En de bekendste.
Dat zijn straffe woorden, zeker omdat ze van Osman -de kleermaker zelf- komen.

Osman komt uit Gurag, Turkije.
Op zijn twaalfde ging hij in de leer bij een kleermaker. In ’76 verhuisde hij naar Nederland om na 3 jaar een eigen zaak te starten. Op zoek naar meer businesspotentieel verliet hij in ’98 onze noorderburen en landde in de Sint-Gummarusstraat, een drukke straat met veel passage. De Gouden Schaar was een feit.

In De Gouden Schaar laat je bijvoorbeeld een broek inkorten, een ritssluiting steken, een rok verstellen of een jas stomen. Maar je kan er net zo goed terecht voor een volledig kostuum op maat. Het beste vakmanschap van de buurt, vertelt Osman trots.

Tijdens ons gesprekje van een half uur passeren 5 klanten. Bekend lijkt hij inderdaad te zijn.
12 jaar is Osman ondertussen bezig. In deze sector, waarin je hard werkt voor weinig geld, is dat een teken van kwaliteit. Want zonder kwaliteit zou na 12 jaar geen sprake meer zijn van De Gouden Schaar.
En daarmee is het bewijs van beste kleermaker van de buurt geleverd.

 
De Gouden Schaar
Sint-Gummarusstraat 57
2060 Antwerpen
T 03 232 78 87

ma-zat : 9 tem 19u


View 2060 in a larger map

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

One thought on “De Gouden Schaar

  • Januari 14, 2011 at 09:26
    Permalink

    Ik kan er van meespreken: die mens levert fantastisch werk! Heeft al enkele van mijn kledingstukken van de vuilnisbak gered šŸ™‚

Geef een reactie