BiCi D’iCi

Dit is Dimitri Ceulemans in zijn pop up atelier in Meat Pack.
Dimitri is fietsfanaat, hersteller, begeleider, inspirator en gewoon ook een heel fijne kerel.
Hier sleutel je zelf aan je fiets. Bici d’ici is een open atelier voor iedereen die over fietsen wil bijleren, of er zelf ook wat aan wil doen. Sleutelen, onderhoud of een total make over. Het kan allemaal met de hulp van de fietsmeester, of op je eigen eentje. In privé workshops of groep.
Het leuke aan deze pop up is dat-ie in Meat Pack te vinden is, en je dus werkt in een sfeer van kunst en cultuur, terwijl je met coole muziek op de achtergrond iets kan eten of drinken.
Spendeer je winteravonden dus hier in plaats van in je luie zetel. En zorg dat je tegen de lente hipsterklaar bent met een nieuwe oude stalen ros.

Allen daarheen, want de pop up in Meat Pack loopt slechts een paar maanden.

Meer info op de BiCi D’iCi fanpagina.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 1642