Skatepark

We mogen trots zijn dat Antwerpen 2060 een skate- en BMX-park heeft. En niet zomaar eentje.
Team Pain werkte 4 maanden aan één van de grootste parken van Europa. Sinds december 2007 ligt er 1000 m2 naadloos beton, gevormd en gegoten in constructies waar je als skater, inline skater of BMX’er alleen maar respect voor kan hebben. Als kijker trouwens ook.
Team Pain bestaat uit een groep ervaren Amerikaanse skaters, die wereldwijd professionele BMX- en skateparken maken. Bij elk park leren ze bij, en bij elk volgend park dat ze maken, gaan ze verder. Dit maakt dat dat in Park Spoor Noord bij de grootste én spectaculairste skateparken van Europa hoort. En niet zomaar. Het heeft een pool met coping, spine, slanted wall, een roll-in van ongeveer 6 meter hoog, enzovoort. Het pareltje van het park is echter de full pipe: de eerste die Team Pain maakte, en de enige die de Benelux rijk is.
Reden genoeg dus om eens tot daar te gaan. Al was het maar als toeschouwer.

Skatepark
Park Spoor Noord
Aan de Kempenstraat, onder de brug van de Noorderlaan.View 2060 in a larger map

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

2 thoughts on “Skatepark

 • Februari 22, 2010 at 11:39
  Permalink

  Hallo, puur ter info: het vlaggetje staat niet juist op het plan.
  Groetjes

 • Februari 22, 2010 at 14:26
  Permalink

  dag kiki
  bedankt voor je feedback
  er is indd een foutje ingeslopen want op de algemene map staat-ie wel juist?
  we passen het aan!

  groeten
  tom

Geef een reactie