Welkom Ulrike en Tomas

Een eigen woning kopen is niet goedkoop. Dat ondervonden ook Ulrike en Tomas toen ze die stap wilden zetten.
Ze zochten in Antwerpen centrum, Berchem en zelfs verder.
Na het ontdekken van 2060.be beseften ze dat het er ‘toch niet zo slecht uitzag als veel mensen beweren’.
Waarna ze de postcode mee opnamen in hun zoekopdracht.
En kijk, nu wonen ze in de buurt. In een prachtig huis zelfs. Er is nog een beetje opknapwerk aan, maar daar hebben ze alle tijd voor. Het doel is ooit de ‘binnenkijken’-rubriek halen op de site die hen overstag deed gaan.
Tot het zover is, houden we het bij een welgemeende ‘welkom in de buurt’.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

2 thoughts on “Welkom Ulrike en Tomas

 • Juli 8, 2011 at 14:50
  Permalink

  welkom in 2060 !!! wij wonen hier nu officieel een jaartje en hebben er nog geen minuut spijt van … hoop dat het jullie ook zo afgaat !

 • Juli 28, 2011 at 21:41
  Permalink

  Welkom idd,

  Als er iets is waar ik gen spijt van heb, dan is dit idd de buurt, …. ik kwam van het burgerlijke leuven en wou echt overel in Antwerpen maar niet in 2060… Maar deed het uiteindelijk toch, en kijk, een gelukkige buurtbewoner.
  Bienvenue !

Geef een reactie