Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/post-template.php on line 284

Miraflor

Het hoeft niet altijd Jack Daniel’s of Absolute Vodka te zijn.
In Nicaragua proefde Wim Beliën Flor de Cana, een Zuid-Amerikaanse rum.
En dat was het begin van Miraflor.

Terug in België, besefte hij niet de enige te zijn die leuke herinneringen koesterde aan dit lekkere drankje. Om het niet bij een zoete herinnering te laten, besloot hij samen met Frédérique Du Bois een zaak te starten die Flor de Cana én andere dranken verdeelt. Aan bars en aan liefhebbers.
Ze kozen voor Miraflor, genoemd naar een natuurpark in Nicaragua.

Miraflor bestaat nog maar sinds begin 2009, en heeft vandaag al meer dan 100 producten in het gamma. Likeuren, bitters (additieven voor cocktails), gingerbeers en tonics, stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op basis van 2 basiswaarden: Authenticiteit en beschikbaarheid.
Authenticiteit omdat kwaliteit, respect voor het proces en de smaak primeren. Ook in de vorm, kunnen de dranken authentiek zijn.
Miraflor heeft een paar flessen in het gamma, die bijna te mooi zijn om open te doen.

Beschikbaarheid omdat Miraflor er prat op gaat elke sterke drank te kunnen leveren. Misschien heb je ooit al eens iets geproefd waarvan je niet zou weten waar het te koop is. Wel, Miraflor krijgt het te pakken.

Zelf ben ik geen kenner van sterke dranken, maar als Wim en Frédérique me een aantal flessen tonen, wil ik er direct een paar proeven.
Zo is er bijvoorbeeld John D. Taylors Velvet Falernum, een siroopdrank uit Barbados. Of U’luvka uit Polen, en wodka die ieder jaar slechts in kleine hoeveelheden beschikbaar is. Armazem Viera is een hoog kwalitatieve cachaça uit Brazilië en Old Tom’s Style, een exclusieve gin uit Duitsland.
Dit om er maar een paar te noemen uit het gigantische aanbod.

Dat ze bij Miraflor hiervoor de wereld voor in ‘t oog moeten houden, nemen ze er graag bij.

www.miraflor.be

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

2 thoughts on “Miraflor

  • November 6, 2010 at 12:31
    Permalink

    hello, Miraflor ziet er boeiend uit, maar als ik het goed begrijp is het enkel een webshop. Of is er toch een winkel aan verbonden? Ik vind nergens een adres, ook niet op de site van miraflor.

Geef een reactie