in de kijker

B&B The Bohemian

In 2060 is het vakantiegevoel nooit ver weg. En begin februari ’16 kwam het nog wat dichterbij met de komst van The Bohemian. Charlotte, haar vriend Flip en hun zoontje Mil openden begin dit jaar namelijk hun gloednieuwe B&B in de Bisschopstraat om er iedereen met open armen te ontvangen in de meest veelzijdige buurt van Antwerpen.

Voor de geboorte van hun zoontje waren Charlotte en Filp zelf fanatieke reizigers. En de gastvrijheid die zij doorheen de wereld hebben ervaren, willen ze nu zelf aan hun gasten geven. Missie geslaagd. Want wie de deur van huisnummer 27 opent, komt niet enkel binnen in een B&B, maar ook in het huis van Charlotte, Flip en Mil. En die huislijke warmte voel je meteen.

Bij aankomst krijg je als gast een hartelijke ontvangst, inclusief een oprechte welkomstzoen van de jongste heer des huizes. Eenmaal gesetteld, kan je op het gelijkvloers terecht in de gezellige koffiehoek om wat te lezen, je citytrip tot in de puntjes te plannen of gewoon wat te relaxen. Boven zijn er twee kamers voor twee tot vier personen die perfect in orde zijn en waar je helemaal tot rust kan komen.

Sinds de opening begin dit jaar, kreeg de buurt al reizigers van over de hele wereld op bezoek in The Bohemian. Maar ook van dichterbij vonden al heel wat mensen hun weg naar de Bisschopstraat. Want ook voor landgenoten of zelfs buurtbewoners is het een prachtige ervaring om je eigen streek of land eens als een echte toerist te ervaren. Zeker een aanrader.

Tekst: Buurtbewoonster Tomas Van Loon

 


The Bohemian
Bisschopstraat 27
2060 Antwerpen
T 0498 14 24 72
www.thebohemian.be

 

Een reactie achterlaten