2060 buurthoning

Kan een honing naar een buurt smaken?
Jazeker. Dit potje is daar het smakelijke bewijs van.
Bijen foerageren zo’n 2km rond hun korf. En de korf van deze honing staat pal in het midden van Antwerpen Noord. In de Offerandestraat om precies te zijn.
In een buurt met meer dan 100 nationaliteiten, kan je je dus voorstellen dat er evenveel variatie zit in de bloemen en planten op de vensterbank, terras of in het stadstuintje van al die mensen.
En dat proef je in de deze honing. Daarom is het een echte buurthoning, waaraan elke fiere bewoner zijn steentje -of beter, stuifmeel- heeft bijgedragen.

Smeer hem op je boterham, doe een beetje in je thee of yoghurt, of geef een potje cadeau aan je vrienden, zodat ook zij kunnen proeven van Antwerpen 2060. Je helpt er niet alleen de buurt mee, je krijgt er ook iets bijzonder lekkers voor in de plaats.

2060 buurthoning kan je vinden op verschillende honing-hotspots, zie hieronder:
Viggo’s , Le Red Fox, INSect & Co, Bar Oscar en Crumbles&Beans.
Honing is een natuurproduct zonder toevoeging van kleur- of smaakstoffen.
Honing kan eigenlijk niet slecht worden. Het is wel mogelijk dat hij op termijn kristalliseert, waardoor hij versuikert. Maar zelfs dan is je honing niet vervallen. Je kan je hem terug vloeibaar maken in lauw water of op de chauffage.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/5/5/8/2060.be/httpd.www/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

2 thoughts on “2060 buurthoning

 • November 21, 2016 at 14:53
  Permalink

  kan je mij voor mijn verzameling honingetiketten een paar van je etiketjes doorsturen? Stuur maar ff een mailtje en dan kan ik je het adres doorsturen. Dank bij voorbaat
  Vik

 • November 21, 2016 at 16:30
  Permalink

  Dag Vik, waarom hebben jullie die nodig?
  Mvg,

Geef een reactie